Την ώρα που μερίδα των συμπολιτών μας, ζουν τις συνέπειες του οικονομικού success story της Κυβέρνησης και μετρούν τις κινήσεις τους με το αυτοκίνητο, το Υπουργικό Συμβούλιο άδραξε την ευκαιρία με την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για την Επίτροπο Νομοθεσίας, για να δώσει απλόχερα την πολυτέλεια, όχι μόνο της χρήσης λιμουζίνας, αλλά και με δωράκι ένα σοφέρ.

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να παραχωρήσει οδηγούς – κλητήρες σε όλους όσοι βάσει νομοθεσίας δικαιούνται υπηρεσιακό όχημα – χωρίς όμως να δικαιούνται να το μεταφέρουν σπίτι τους – αλλά και όσοι δεν έχουν φρουρά.

Έχουμε απορρίψει πολλές φορές τις πολιτικές των προνομίων, νόμιμων και παράνομων. Φρουρές, καταχρήσεις λιμουζινών, διασπάθιση δημοσίου χρήματος και ότι άλλο μεμπτό αποκαλύπτεται μέσα από τη δουλειά της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, πρέπει να τελειώσει μια και καλή και όχι να επικροτείται με αποφάσεις όπως αυτή του Υπουργικού Συμβουλίου.

Οι κυβερνώντες απλά προκαλούν τους πολίτες που είναι θύματα της οικονομικής κρίσης και ζουν στο όριο της φτώχιας. Αφού υπάρχουν χρήματα γιατί δεν αξιοποιούνται προκειμένου να βοηθηθούν οι δυσπραγούντες; Τα show με τις λιμουζίνες και τους σοφέρ έχει περισσότερη σημασία;