Η Νεολαία Οικολόγων δηλώνει δυναμικά παρούσα και φέτος στη μεγάλη εκστρατεία “Clean Up The Med”, για τον καθαρισμό της Μεσογείου, της Ιταλικής Οργάνωσης “Legambiente”.  Στο πλαίσιο της εκστρατείας  έχουν ήδη διοργανωθεί 3 καθαρισμοί παραλιών, βοηθώντας έμπρακτα στην προστασία του παράκτιου πλούτου της Κύπρου.

Με χαρά σας περιμένουμε στον επόμενο και τελευταίο σταθμό της εκστρατείας μας, το Σάββατο 19 Αυγούστου στην παραλία Λάρας, στην Πάφο

Για συμμετοχές και πληροφορίες μπορείτε να βρείτε τη σχετική πρόσκληση ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22518074.

Η Νεολαία Οικολόγων αποτελεί την οργάνωση νεολαίας του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, από το 1997. Δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς όπως πολιτική, οικονομία, κοινωνία κ.α., όμως πάντα σε άμεση συσχέτιση και με επίκεντρο τα περιβαλλοντικά ζητήματα, τόσο στην Κύπρο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Διοργανώνει συχνά ενημερωτικές ημερίδες και παρουσιάσεις, εξορμήσεις στη φύση καθώς επίσης και εκπαιδευτικά εργαστήρια, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη της οργάνωσης αλλά και το ευρύ κοινό. Είναι μέλος του Συμβουλευτικού Σώματος του Οργανισμού Νεολαίας – ΟΝΕΚ, του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου – ΣυΝΚ (Cyprus Youth Council – CYC) και του Δικτύου Συνεργασίας και Ανάπτυξης Ανατολικής Ευρώπης (CDNEE Cooperation and Development Network of Eastern EuropeanCountries). Επίσης είναι πλήρες μέλος της Ομοσπονδίας των Νέων Ευρωπαίων Πρασίνων (Federation of Young European Greens).

ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ