5 Νοεμβρίου –    Μετά από ενέργειες μας προς το Δήμο Λευκωσίας για τις εκατοντάδες άδεια πλαστικά μπουκάλια που μαζεύονται στο κοιμητήριο στο Καϊμακλί, ο Δήμος μας ενημέρωσε πως έχει τοποθετηθεί  από το Υγειονομείο του Δήμου κάδος PMD παρουσία ατόμου της υπηρεσίας τους για επίλυση του προβλήματος ανακύκλωσης.

11 Νοεμβρίου  – Πληροφορηθήκαμε ότι ο παράνομος σκυβαλότοπος στον Πύργο Λεμεσού, μετά από ενέργειες της Επαρχιακής Επιτροπής Οικολόγων Λεμεσού σε συνεργασία με τον Κοινοτάρχη Πύργου, στα βόρεια του χωριού κάτω από το βουνό Οπήλας, έχει καθαριστεί.

11 Νοεμβρίου –  Ο Υπουργός Εσωτερικών προχώρησε σε έκδοση νέας Εντολής του με αρ. 1 του 2015 για την εξαγορά ανοικτού δημόσιου κήπου ή της υποχρέωσης διαμόρφωσης του, η οποία αντικαθιστά την εντολή του με αρ. 3 του 2008, σύμφωνα με αίτημα του Δήμου Λακατάμιας το οποίο στήριξε το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

11 Νοεμβρίου –   Μετά από πολλές ενέργειες του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών προς όλους τους αρμόδιους φορείς, μαζί με τους ενδιαφερόμενους, καταφέραμε να λυθεί το πρόβλημα με τα στάσιμα νερά στην κοίτη του ποταμού Πεδιαίου. Ο Δήμος Λευκωσίας μας ενημέρωσε πως συνεργείο καθάρισε τον οχετό ομβρίων όπου εντοπίστηκε σπασμένη σωλήνα του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας