Δηλώσεις υποψήφιου βουλευτή κ. Μιχάλη Παρασκευά 

Τα όσα λέχθηκαν ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τα «χρυσά διαβατήρια», όπως επίσης και ο χτεσινός μονόλογος του τέως υπουργού Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικου στο κανάλι  Σίγμα, επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέραμε εδώ και καιρό, πως δεν γινόταν κανένας έλεγχος στο πρόγραμμα των πολιτογραφήσεων για την προστασία των καλώς νοούμενων συμφερόντων της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά αντίθετα το πρόγραμμα ήταν ελεγχόμενο για την ασύδοτη κερδοσκοπία συγκεκριμένων.  

Ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου κερδοσκόπησαν οι πολύ λίγοι και οι πλείστοι φίλοι και ημέτεροι της κυβέρνησης, αλλά δυστυχώς που είχε ως αποτέλεσμα τον διασυρμό όλης της Κύπρου και πλέον όλοι αναπαράγουν με υποτίμηση το γνωστό «this is Cyprus».

Όπως ξεκάθαρα αναδεικνύεται από όλη αυτή την δυσωδία όλη η Κυβέρνηση Αναστασιάδη συμμετείχε στο «φαγοπότι» των πολιτογραφήσεων.

Από την πλευρά μας τονίζουμε την ανάγκη πλήρους διερεύνησης όλων των πτυχών της υπόθεσης των χρυσών διαβατηρίων. Ας σταματήσει επιτέλους ο διασυρμός της Κύπρου και ας αρχίσει επιτέλους η προσπάθεια κάθαρσης.

Βίντεο δηλώσεων: