Οι αποφάσεις του Κυπριακού λαού τις επόμενες δύο Κυριακές θα είναι ιστορικές. Είτε θα μας αφήσουν προσκολλημένους στο χθες, στον παλαιοκομματισμό, στην εξυπηρέτηση των ημετέρων και στην λειτουργία του κράτους υπέρ των ολίγων, είτε θα ανοίξουν το δρόμο για πραγματικές θεσμικές μεταρρυθμίσεις υπέρ της χώρας και των πολιτών. Ευελπιστούμε στην εκλογή ενός Προέδρου που θα λαμβάνει αποφάσεις υπέρ όσων πλήρωσαν για μία οικονομική κρίση που δεν δημιούργησαν και που επί πέντε χρόνια γίνονται θύματα της αυταρέσκειας και της αλαζονείας του δικομματικού πολιτικού συστήματος.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών απευθυνόμαστε ξεκάθαρα προς κάθε Κύπρια και Κύπριο: Σήμερα έχει τη δυνατότητα να απαλλαγεί από ένα σύστημα εξουσίας που βάζει τις ανάγκες τους στο περιθώριο. Έχουμε δεσμεύσει τον Νικόλα σε πολύ συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις και πολιτικές που αποσκοπούν τόσο στην δημιουργία αποτελεσματικού θεσμικού πλαισίου όσο και την οικονομική αποκατάσταση της μεσαίας τάξης. Η ψήφος του καθενός είναι σημαντική και αναγκαία για να φέρουμε την αλλαγή. Η συσπείρωση των Δυνάμεων της Αλλαγής έναντι των πολλαπλών κινδύνων που αντιμετωπίζει το κράτος και η κοινωνία μας, αυτή την κρίσιμη περίοδο, είναι η εγγύηση για την επιτυχία μιας διακυβέρνησης Νικόλα Παπαδόπουλου.

Η στήριξη στον Νικόλα Παπαδόπουλο αποτελεί τη μοναδική επιλογή για να καταστεί ο λαός και τα συμφέροντά του, το επίκεντρο της επόμενης διακυβέρνησης. Ας ανταποκριθούμε στο κοινό κάλεσμα για να κάνουμε τις δεσμεύσεις πραγματικότητα και να επαναφέρουμε την ευνομία και εμπιστοσύνη στο κράτος μας.