Δυστυχώς όταν το κράτος υποκύπτει και εξυπηρετεί, συμφέροντα και σκοπιμότητες, παίρνοντας αποφάσεις έχουμε τα αποτελέσματα όπως αυτό στην παραλία του ΣΟΔΑΠ.

Έδωσε χαλάρωση, παραβιάζοντας την ζώνη προστασία της παραλίας, 100% και την συνθήκη της Βαρκελώνης, υποτίθεται ότι πρέπει να σεβαστούμε γιατί ακριβώς η εφαρμογή της προστατεύει τις παραλίες. Μια απόφαση που παραβιάζει την κοινή λογική και τους νόμους της φύσης.

Μια σειρά από αρμόδιες υπηρεσίες  του Κράτους στάθηκαν ανίκανες να σταματήσουν αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα, έκλεισαν τα μάτια άγνωστο γιατί.

Πέρα από τις κρατικές  υπηρεσίες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και άλλοι, όπως το ΕΤΕΚ, και ο σύνδεσμος αρχιτεκτόνων, και το Πολεοδομικό Συμβούλιο του Δήμου Πάφου. Η φύση εκδικείται τελικά, αυτό είπαν πολλοί βλέποντας τις εικόνες του πλημμυρισμένου αναψυκτήριου σαν πρώτη αντίδραση.

Η φύση δεν εκδικείται ούτε είναι τιμωρός. Απλά παίρνει αυτό που δικαιούται. Δεν μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι τους ανήκουν όλα.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η κατεδάφιση από τον Δήμο των υποδομών για τους λουόμενους και του πύργου των ναυαγοσωστών.

Ένα παράνομο κτίσμα όπως λέει ο Δήμος Πάφου. Αυτό που καλείται να απαντήσει ο Δήμος είναι πως αυτό λειτουργούσε για επτά ολόκληρα χρόνια παράνομα  που ήταν δικό του δημιούργημα. Η τελευταία πράξη παίζεται τώρα με νέο εκβραχισμό στην αγωνία του Δήμου, να κερδίσει μερικά μέτρα παραλίας για να κατευνάσει τις διαμαρτυρίες των πολιτών οι οποίες δυστυχώς ήρθαν αρκετά καθυστερημένες.

ΠΑΦΟΣ ΣΟΔΑΠ 5ΠΑΦΟΣ ΣΟΔΑΠ 5ΠΑΦΟΣ ΣΟΔΑΠ 5ΠΑΦΟΣ ΣΟΔΑΠ 5ΠΑΦΟΣ ΣΟΔΑΠ 5