Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών χαιρετίζει την ανακοίνωση της υπεραγοράς Αλφαμεγα ότι τερματίζουν την χρήση διαφημιστικών φυλλαδίων.

Η απόφαση αυτή της υπεραγοράς Αλφαμεγα αναμένεται να αφαιρέσει μεγάλο όγκο από την ανεξέλεγκτη πλημμυρίδα φυλλαδίων που ρυπαίνουν τα γραμματοκιβώτια μας. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν το παράδειγμα της υπεραγοράς Άλφα Μέγα. 

Βέβαια αυτή η απόφαση αναδεικνύει την αδυναμία και αδιαφορία των βουλευτών οι οποίοι έχουν ενώπιον τους σχετική πρόταση του βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργου Περδίκη για απαγόρευση της διανομής διαφημιστικών φυλλαδίων σε περίπτωση όπου ο καταναλωτής δηλώνει ότι δεν θέλει να παραλαμβάνει πληροφόρηση μέσω των διαφημιστικών φυλλαδίων.

Δυστυχώς η αδιαφορία των βουλευτών είναι τόσο μεγάλη που η ίδια η ζωή έρχεται να δώσει απάντηση και να προσπεράσει τη Βουλή η οποία ακόμα….το συζητά!!!

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ετοιμάζεται για νέα διαφημιστική εκστρατεία με τη διανομή χιλιάδων αυτοκόλλητων(φωτογραφία) για να τοποθετηθούν στα γραμματοκιβώτια των πολιτών ώστε να μην επιτρέπεται – όπου δεν συμφωνούν – η διανομή των διαφημιστικών φυλλαδίων.