Την επαρχία Πάφου θα επισκεφτεί αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης. Ο κ. Περδίκης συνοδευόμενος από τον Επαρχιακό Γραμματέα Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Ανδρέα Ευλαβή, θα επισκεφτεί τοποθεσίες στην παραλιακή περιοχή Πάφου όπου έχουν εντοπιστεί παρανομίες και επεμβάσεις στο περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών πρόταση νόμου του κ. Γιώργου Περδίκη, για προστασία των παραλιών και συμμόρφωση με το πρωτόκολλο για προστασία των παράκτιων ζωνών (πρωτόκολλο Βαρκελώνης) το οποίο υπέγραψε η Κυπριακή Δημοκρατία αλλά δεν εφάρμοσε ποτέ τώρα και σχεδόν 10 χρόνια.

Τέλος ο κ. Γιώργος Περδίκης θα παραστεί στην εκδήλωση του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Ομίλου Χλώρακας (19:30 Αίθουσα εκκλησίας στην Κεντρική Πλατεία Χλώρακας) με θέμα «Φωτογραφία- ανοικτή συζήτηση σχετικά με τη φωτογραφική τέχνη» με τον Κυριάκο Λάρκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Περδίκης είναι ο εισηγητής της πρότασης νόμου που οδηγείται σύντομα για ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κατοχύρωση του επαγγέλματος του φωτογράφου.