Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, η Νεολαία Οικολόγων και η Γυναικεία Κίνηση Οικολόγων όπως και κάθε χρονιά έτσι και φέτος αύριο 18/12 στις 10:45 π.μ. θα συνοδεύσουν τον Πράσινο Άγιο Βασίλη  στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά. Ευχόμαστε στα παιδιά που νοσηλεύονται να επιστρέψουν σύντομα στα σπίτια τους και να παίξουν με τα παιχνίδια που θα τους μοιράσουμε παρέα μαζί με τους φίλους τους.

Στο ρόλο του Πράσινου Αγίου Βασίλη για ακόμα μια χρονιά ο πρόεδρος  του κινήματος οικολόγων συνεργασία πολιτών κ. Γ. Περδικης. 

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με την καθιερωμένη δράση μας γιατί μας δίνεται  η ευκαιρία να δώσουμε χαρά στα παιδιά και τους γονείς. Ταυτόχρονα εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας, στο προσωπικό και τη διοίκηση του Νοσοκομείου, που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο και να δώσουν ελπίδα για την υγεία των παιδιών.

Επισημάνουμε ξανά την ανάγκη για ουσιαστική στήριξη της πρότασης για δημιουργία ειδικού νοσοκομείου παίδων, βάσει αυτής της πραγματικότητας του υφιστάμενου νοσοκομείου, θεωρούμε πως χρειάζεται η λειτουργία ενός σύγχρονου Νοσοκομείου που θα περιθάλπει κυρίως παιδιά και εφήβους, στο πλαίσιο της ορθής ανάπτυξης του Γενικού Συστήματος Υγείας.