Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, με μεγάλη ανησυχία διαπιστώνουμε ότι μπαίνουμε πλέον επισήμως στην εποχή των ηλεκτρονικών εκποιήσεων «εξπρές», την ώρα που διαπιστώνεται η αποτυχία του πολυδιαφημισμένου σχεδίου ΕΣΤΙΑ.  

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοιου είδους πρακτικές. Δεν μπορούν να ξεπουληθούν οι περιουσίες των Κυπρίων – τα θύματα, της οικονομικής κρίσης – και να γίνουν έρμαιο των λανθασμένων αποφάσεων Κυβέρνησης και τραπεζών.  

Γι’ αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης με αντιπροσωπεία του Κινήματος θα συμμετέχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας του Κινήματος κατά των εκποιήσεων «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Η εκδήλωση πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 10:00 έξω από τα Κεντρικά Γραφεία του Συνδέσμου Τραπεζών.

Γι’ ακόμη μια φορά επαναλαμβάνουμε πως η Κυβέρνηση δεν μπορεί να ζητεί μόνο τον εκσυγχρονισμό και την επιτάχυνση των εκποιήσεων. Οφείλει πρώτιστα και άμεσα να στηρίξει τις μικρές επιχειρήσεις, τους αυτοεργοδοτούμενους, τα φτωχά νοικοκυριά και να διασφαλίσει ότι με τις εκποιήσεις «εξπρές» δεν θα πληρώσουν αθώοι τα λάθη άλλων.