Αντιπροσωπεία του Κινήματος που αποτελείτο  από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανδρέα Ευλαβή και Κυριάκο Τσιμίλλη και μαζί με ομάδα πολιτών στήριξης του Σένερ Λεβεντ και Αλί Οσμάν, παρευρέθηκαν σήμερα  στην αγωγή του Προέδρου της Τουρκίας κ. Ερντογάν κατά της εφημερίδας ΑΦΡΙΚΑ που αφορά άρθρο γνώμης του κ. Λεβέντ, το οποίο κυκλοφόρησε και στα ελληνικά με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Zorba The Cypriot».

Μια χειραγωγημένη δίκη που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το αποκορύφωμα της καταδίωξης και της φίμωσης κατά της ελευθεροτυπίας στα κατεχόμενα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 24 Ιανουαρίου στις 13:00 μ.μ. το Κίνημα θα δώσει ξανά το παρόν του για να στηρίξει τον Σενέρ Λεβεντ

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στηρίζει τον Σενέρ Λεβέντ καταδικάζοντας απερίφραστα την στάση της Άγκυρας που επιδίδεται σε μια επίδειξη εξουσίας και  δύναμης κατά των Σενέρ Λεβέντ και Αλί Οσμάν, σε μια δίκη – παρωδία που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το αποκορύφωμα της καταδίωξης και της φίμωσης κατά των ελεύθερων πολιτών στα κατεχόμενα.