Στην παραλία Ασπρόκρεμου που βρίσκεται στις παρυφές του Ακάμα παρατηρούμε για ακόμη μια φορά παράνομη επέμβαση αυτή τη φορά με τη τοποθέτηση περιπτέρου στην προστατευμένη παραλία ωοτοκίας χελωνών.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών έχουμε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες από την προηγούμενη Κυριακή ενημερώνοντας για την επέμβαση την Έπαρχο Πάφου.  Σε απάντηση της η  Έπαρχος Πάφου μας ανέφερε πως τροχοδρομείται η μετακίνηση του περιπτέρου καθώς δεν έλαβε έγκριση ο παραβάτης για πλανοδιοπώληση.

Φαίνεται πως οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι τοπικές αρχές έκλεισαν για ακόμη μια φορά τα πιάστηκαν στον ύπνο σε ακόμα μια παρανομία, καθώς το περίπτερο στήθηκε χωρίς καμία παρέμβαση και χωρίς να ληφθεί υπόψη καμία νομοθεσία, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται παρανομίες στη συγκεκριμένη παραλία.

Ευελπιστούμε πως μετά την θετική ανταπόκριση της Επάρχου θα γίνει άμεσα η μετακίνηση του περιπτέρου που αδιαμφισβήτητα η λειτουργία του θα προκαλέσει προβλήματα στο περιβάλλον της περιοχής και στις χελώνες.