Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολίτων και ο Υποψήφιος Βουλευτής Λευκωσίας κ. Άδωνις Γιάγκου, την Τρίτη 17 Μαΐου και ώρα 18:00μ.μ.,παρουσιάζουν το λογισμικό, «11Pets: Adopt». Η παρουσίαση θα γίνει στο εστιατόριο Pralina

στην οδό Στασικράτους 31, στη Λευκωσία.

Το «11Pets: Adopt» είναι μία από τις συνιστώσες του 11Pets και αφορά αποκλειστικά  φιλοζωικές οργανώσεις και καταφύγια. Στόχος του είναι να βοηθήσει στην καλύτερη φροντίδα των φιλοξενούμενων ζώων αλλά κυρίως στην ταχύτερη εξεύρεση της κατάλληλης οικογένειας.

Με τη χρήση του app, ο χρόνος και η ενέργεια των εθελοντών θα αξιοποιείται εκεί που προσφέρει τα μέγιστα, δηλαδή στην φροντίδα των ζώων.

Το «11Pets: Adopt» παρέχει  λύσεις σε τρεις άξονες:

Συνδεσιμότητα (Connect): Πλήρης λειτουργικός κατάλογος με όλα τα διαθέσιμα προς υιοθεσία κατοικίδια, με δυνατότητα πρόσβασης τόσο από browser, όσο και από app. Ο κατάλογος θα έχει δυνατότητα φιλτραρίσματος, αναζήτησης και  επιλογής γλώσσας.

Φροντίδα (Care): Το κάθε ζώο έχει το προφίλ του.  Πότε βρέθηκε, ποιος είναι υπεύθυνος σε περίπτωση κακοποίησης, σε ποιες εγκαταστάσεις είναι, ιστορικό υγείας, πότε υιοθετήθηκε και από ποιον.

Οργάνωση (Organize): Δυνατότητα για τη σωστή διαχείριση του καταφυγίου ή της φιλοζωικής οργάνωσης. Υποστηρίζει τόσο τη διαχείριση των εθελοντών όσο και την παρακολούθηση των υλικών πόρων, όπως τροφές και φάρμακα.

Ο στόχος μας ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών είναι να βοηθήσουμε στην καλύτερη φροντίδα των φιλοξενούμενων ζώων αλλά κυρίως στην ταχύτερη εξεύρεση της κατάλληλης οικογένειας για υιοθεσία.