Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η Γυναικεία Κίνηση Οικολόγων πραγματοποιεί παρουσίαση των υποψηφίων γυναικών του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, για τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2021. Η παρουσίαση πραγματοποιείται το βράδυ της Δευτέρα 15/03 στο Wherehaus 612.

Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση «Το κτήνος στο Φεγγάρι» της θεατρικής ομάδας Persona, σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη. Το έργο, το οποίο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, πραγματεύεται τη ζωή ενός νεαρού ζευγαριού από την ιστορική Αρμενία που μετανάστευσε στην Αμερική έπειτα από τη γενοκτονία των Αρμενίων το 1915.

Με αυτό τον τρόπο η Γυναικεία Κίνηση Οικολόγων στηρίζει έμπρακτα τον χώρο του πολιτισμού ενώ την ίδια ώρα δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τις υποψήφιές μας, σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κατέχει την πρωτιά όσον αφορά το ποσοστό συμμετοχής γυναικών στο ψηφοδέλτιό που φτάνει το 34% (19 γυναίκες) σε σύγκριση με τα άλλα κόμματα.