Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Γιώργο Περδίκη, θα πραγματοποιήσει περιοδεία το Σάββατο η ώρα 9:30π.μ. στη Λεωφόρο Λάρνακας, Αμμοχώστου και Αγλαντζιάς για να συζητήσει με τους επηρεαζόμενους κατοίκους για τη σχεδιαζόμενη ανάπλαση των λεωφόρων. Εκκίνηση θα γίνει από το περίπτερο «Μάρω» στο τριγωνάκι. Τον κ. Περδίκη θα συνοδεύουν μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά είμαστε μάρτυρες της ίδιας τακτικής που ακολουθείται εδώ και χρόνια, δηλαδή να μην λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις των κατοίκων σε περιοχές όπου σχεδιάζονται δρόμοι / Λεωφόροι.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών τάσσεται ενάντια στη μεταμόρφωση των πόλεων μας σε πίστες για τα αυτοκίνητα, υπονομεύοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων στη γύρω περιοχή. Οι δρόμοι γίνονται για να εξυπηρετούν και να διευκολύνουν στη διακίνηση και όχι να προκαλούν προβλήματα.

Αφού οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και δεν επιθυμούν την κατασκευή των Λεωφόρων όπως έχουν σχεδιαστεί, η απορία είναι γιατί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο επιμένουν στα καταστροφικά τους σχέδια;
Τελικά ποιόν εξυπηρετεί η κατασκευή των Λεωφόρων Αγλαντζιάς, Αμμοχώστου και Λάρνακας;