Ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης θα περιοδεύσει αύριο στην επαρχία Λεμεσού και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις για διάφορα θέματα της Επαρχίας.

Η περιοδεία έχει προγραμματιστεί ως ακολούθως:

10:00 Συνάντηση με δήμαρχο Λεμεσού, Πολεμιδιών, Γερμασόγειας για την εφαρμογή του κώδικα που συμφωνήθηκε μεταξύ του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου για «πράσινα και ελεύθερα πεζοδρόμια», τους κανόνες δηλαδή που θα διέπουν την δεντροφύτευση σε πεζοδρόμια ώστε από τη μια να υπάρχει χώρος για πεζούς, ανάπηρους και εμποδιζόμενα άτομα, αλλά ταυτόχρονα να αναπτύσσεται το αστικό πράσινο προσφέροντας ένα φιλικό προς τον άνθρωπο και τη φύση περιβάλλον.

Στη συνάντηση θα παραστεί Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου – ΟΠΑΚ κ. Δημήτρης Λαμπριανίδης καθώς, ο συντονιστής των επαρχιών Λεμεσού Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Ανδρέας Ευλαβής, καθώς και ο Επαρχιακός Γραμματέας Λεμεσού κ. Κυριάκος Κούρρης.

11:30 Συνάντηση με δήμαρχο Γερμασόγειας για καταγγελία αναφορικά με «Οικοδομικές παρανομίες από Δήμο Γερμασόγειας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία στη Λεμεσό (Γλάδστωνος 77 Πολυκατοικία ΚΟΑΛΑ Διαμ. 31 3032 Λεμεσός)

12:30 Συνάντηση με το Κίνημα «Εν Ενεργώ» στο γραφείο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία στη Λεμεσό (Γλάδστωνος 77 Πολυκατοικία ΚΟΑΛΑ Διαμ. 31 3032 Λεμεσός)

13:15 Συνάντηση με την Ομάδα Διάσωης1 στο γραφείο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία στη Λεμεσό (Γλάδστωνος 77 Πολυκατοικία ΚΟΑΛΑ Διαμ. 31 3032 Λεμεσός).