Κάποιοι παίζουν παιχνίδια κοροϊδεύοντας(;) ακόμα και τον υπουργό Γεωργίας στην υπόθεση του Melios Zoo Park. Όπως αναφέρει και η εφημερίδα “Πολίτης” με επιστολή του Υπουργείου Εσωτερικών προς τον κ. Περδίκη, ενημερώνει ότι έχουν απορριφθεί από τις 7 Νοεμβρίου 2016 οι ιεραρχικές προσφυγές του Melios Zoo Park.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη πως γίνεται ο κ. Κουγιάλης να δηλώνει στις 18 Απριλίου 2017 στην ίδια εφημερίδα ότι οι Κτηνιατρικές υπηρεσίες βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιεραρχικών προσφυγών για να αποφασίσει το Υπουργείο Γεωργίας το κλείσιμο του Melios Zoo Park;

Κάποιοι, εν γνώσει ή όχι του υπουργού, καθυστερούν επίτηδες και αγνοούν αποφάσεις κρατικών υπηρεσιών. Προφανώς υπάρχουν ευθύνες και είναι υποχρέωση του υπουργού να βρει τους υπαίτιους.

Παράλληλα ο ιδιοκτήτης προβάλλει την καινοφανή θέση ότι μέχρι την έκδοση της απόφασης του Ανώτατου όπου έχει προσφύγει ήδη ο ίδιος κατά της απόρριψης των αιτήσεων του, μπορεί να λειτουργεί χωρίς άδεια. Αυτή θέση είναι παράλογη και μπορεί να σταθεί μόνο αν οι αρχές ολιγωρήσουν εγκληματικά. Μήπως όμως δεν είναι αυτό που γίνεται;

Υπενθυμίζουμε ότι ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών πρωτοστατήσαμε δραστικά, για να σταματήσει η κακομεταχείριση των ζώων και να κλείσει το Melios Zoo Park και δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια μέχρι να βρεθεί μία λύση για τα ζώα που βρίσκονται τώρα στο Melios Zoo Park.