Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των παράνομων ενεργειών του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύργου Λεμεσού που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από τους περιοίκους.

Μετά από συνάντηση αντιπροσωπείας των κατοίκων, στην παρουσία του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργου Περδίκη με τον Διευθυντή του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως κ. Κυριάκο Κούνδουρο, όπου παρουσιάστηκαν φωτογραφικά τεκμήρια στα οποία φαίνεται πως στο παραλιακό μέτωπο του Πύργου Λεμεσού, παρά το ξενοδοχείο Parklane, έχουν γίνει μη αδειοδοτημένες κατασκευές στην παραλία όπως αποκοπές δέντρων, χώρος στάθμευσης, αναψυκτήριο κ.α., το Τμήμα Πολεοδομίας απέστειλε επιστολή προς τον Έπαρχο Λεμεσού τον οποίο καλεί να τερματίσει ως αρμόδια αρχή με άμεσες ενέργειες, τα παράνομα έργα και κατασκευές. Παρόμοια επιστολή απεύθυνε το Τμήμα Πολεοδομίας και στο ίδιο το κοινοτικό συμβούλιο Πύργου Λεμεσού.

Με την επιστολή του το Τμήμα Πολεοδομίας ζητά την αποκατάσταση της παραλίας και τον τερματισμό της χρήσης του δημόσιου πεζόδρομου από οχήματα.

Αναμένουμε ότι ο Έπαρχος Λεμεσού και η κοινοτική αρχή θα φροντίσουν  ώστε να σταματήσουν άμεσα οι παράνομες ενέργειες επί της παραλίας του Πύργου Λεμεσού.