Πραγματοποιείται απόψε Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 19:00, Επαρχιακή Συνέλευση Αμμοχώστου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, στα γραφεία του Κινήματος, στο Παραλίμνι, όπου θα παραστεί ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Γιώργος Περδίκης, αναπληρώτρια Πρόεδρος κα Έφη Ξάνθου και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στυλιανίδης.

Η συνέλευση διεξάγεται ενόψει του έκτακτου Παγκύπριου Προγραμματικού Συνέδριου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, που προγραμματίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:30 π.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία, με σκοπό τα μέλη του Κινήματος να συζητήσουν και να εγκρίνουν το σχέδιο προγραμματικών θέσεων για τις βουλευτικές εκλογές του 2021.

Ως Κίνημα, θεωρούμε πολύ σημαντικό να ανανεώσουμε το μεταξύ μας συμβόλαιο πολιτικών θέσεων και προτάσεων, πριν βγούμε προς την κοινωνία για αναζήτηση συνεργασιών και υποστήριξης απο τους πολίτες, προκειμένου οι βουλευτικές εκλογές του 2021 να αποτελέσουν συνέχεια της επιτυχημένης 25χρονης πλέον δράσης και παρουσίας μας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής Επαρχιακής συνέλευσης ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα δεχθεί εισηγήσεις απο τα μέλη του Κινήματος ενώ θα διεξαχθεί ελεύθερη συζήτηση για το θέμα των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος.