Η νέα επίθεση του κ. Ακιντζί προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ότι δεν επιθυμεί λύση στο Κυπριακό προκαλεί και πάλι και μας κάνει να αναρωτιόμαστε που θα φτάσει η προκλητικότητα του κ. Ακιντζί.

Όλες αυτές οι επιθέσεις έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αρνήθηκε το χρονοδιάγραμμα και τον οδικό χάρτη, ακολουθώντας τη φωνή της λογικής, και όχι βέβαια τις διαμαρτυρίες των κομμάτων όπως τον συκοφαντεί ο κ. Ακιντζί.

Όταν οι Ελληνοκύπριοι διαφωνήσουν σε ουσιαστικότερα θέματα, που θα φτάσει ο κ. Ακιντζί; Η απάντηση είναι γνωστή: θα μας κατηγορήσει ότι δεν θέλουμε εμείς, τα θύματα της εισβολής, οι εγκλωβισμένοι και οι προσφυγές, λύση στο Κυπριακό.

Εκτός εάν υπήρχε μυστική συμφωνία η οποία δεν τηρήθηκε. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρέπει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση. Σε όλες αυτές τις προκλήσεις το Προεδρικό παραμένει σιωπηρό, κάτι το οποίο μας δημιουργεί αλγεινή εντύπωση.

Αλγεινή εντύπωση δημιουργεί και το γεγονός ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης αποκρύπτει επιμελώς τον εκβιασμό στον οποίο βρίσκεται λόγω της απειλής για “νομιμοποίηση” χιλιάδων εποίκων μέχρι το τέλος του χρόνου.