Η κατάσταση με τα ασφαλτικά εργοστάσια έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι κάτοικοι της περιοχής Καλλιθέας στο Δάλι υποφέρουν καθημερινά από τις έντονες οσμές και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην περιοχή λόγω της παρουσίας 3 ασφαλτικών εργοστασίων.

Γι’ αυτό το σκοπό αύριο η αναπληρώτρια Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Έφη Ξάνθου μαζί με αντιπροσωπεία, μέλη και φίλους του Κινήματος θα συμμετέχουν στην αυριανή εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι επηρεαζόμενοι κάτοικοι, έξω από το εργοστάσιο Προμηθέας, στην βιομηχανική περιοχή Τσερίου στις 10:30 π.μ (λεωφόρο Τεύκρου Ανθία ή «Χαλεπιανών»)

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στεκόμαστε στο πλάι των κατοίκων των επηρεαζόμενων περιοχών. Επαναλαμβάνουμε πως είναι απαράδεκτο γεγονός να θεωρείται ως πολυτέλεια ο καθαρός αέρας και η ησυχία για τους κατοίκους της περιοχής. Θεωρούμε ότι η υγεία των κατοίκων σε καμία περίπτωση δεν είναι διαπραγματεύσιμη και είναι απαράδεκτο οι κάτοικοι της περιοχής να είναι καθημερινά εκτεθειμένοι σε επιβλαβείς ουσίες που απελευθερώνουν στο περιβάλλον τα συγκεκριμένα εργοστάσια ασφάλτου.