Η κα Évelyne Huytebroeck, στέλεχος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, με πολυσχιδή δράση στους τομείς της προστασίας του περιβάλλοντος και των δικαιωμάτων των ΑΜΕΑ, επισκέπτεται από σήμερα Παρασκευή 20/4 την Κύπρο.

Κατά την παραμονή της θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα μείζονα περιβαλλοντικά προβλήματα, περιοδεύοντας σε όλες τις Επαρχίες. Ταυτόχρονα δε, το Σάββατο 21/4, στις 10:00 στην ΒτΑ θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Δ. Συλλούρη, όπου και θα εκφράσει τις απόψεις του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος για την προστασία του περιβάλλοντος. κατά το τέλος της συνάντησης θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Την ίδια ημέρα θα περιοδεύσει με αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, με επικεφαλής την Αντιπρόεδρο Β’, κα Έφη Ξάνθου στην Περιοχή των θαλασσινών Σπηλιών, όπου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στις 15:00

Την Κυριακή 22/4 η κα  Huytebroeck θα συμμετάσχει στις εργασίες του 11ου Συνεδρίου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, που θα πραγματοποιηθεί στη Δημοσιογραφική Εστία Λευκωσίας, στις 11:00.