Με ιδιαίτερη μας χαρά η εισήγηση του δημοτικού συμβούλου του Κινήματος κ. Λοϊζού Δημητρίου για δημιουργία πάρκου Σκύλων στην Λακατάμια υλοποιείται. Το πάρκο σκύλων άνοιξε τις πόρτες του την Τετάρτη 13 Απριλίου για τους τετράποδους μας φίλους σε ένα πολύ όμορφο χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τους σκύλους μας δίπλα στον πεζόδρομο του Πεδιαίου ποταμού.

Σε δηλώσεις του ο Δημοτικός Σύμβουλος Λακατάμιας του Κινήματος κ. κ. Λοϊζος Δημητρίου ανέφερε πως «Η ομάδα του Δήμου Λακατάμιας που εκπόνησε το σχεδιασμό του έργου στη βάση βέλτιστων πρακτικών και μετά από διαβούλευση με ιδιοκτήτες σκύλων και οργανωμένα σύνολα, επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία και επαγγελματισμό και θέλουμε να τους απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες. Υπάρχουν πολλά καλά παραδείγματα από έργα που υλοποιούνται από αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης και πρέπει να τα προβάλουμε και να τα τονίζουμε. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την δήμαρχο μας κ. Φωτούλα  Χατζηπαπά και τους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους που στήριξαν την ιδέα του Κινήματος για τη δημιουργία πάρκου σκύλων».

Τα πάρκα σκύλων βοηθούν τα σκυλιά να κοινωνικοποιηθούν, να τρέξουν ελεύθερα και να παίξουν. Ευελπιστούμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια με την επίσκεψη του στο πάρκο, δίπλα από το ΘΟΙ Λακατάμιας.

Διαχρονικά το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στηρίζει όλες τις προσπάθειες που αφορούν την ευημερία των ζώων γενικότερα, και διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα τόσο των ζώων όσο και των ιδιοκτητών τους.