Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Λευκωσία τα Ετήσια Περιβαλλοντικά Βραβεία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κος Κώστας Καδής, η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ κος Αδάμος Αδάμου, η Βουλευτής κα. Άννα Θεολόγου, η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κα Μαρία Στυλιανού Λοττίδου, εκπρόσωποι κομμάτων και σημαντικές προσωπικότητες.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Υπουργός Γεωργίας κ. Κώστας Καδής, η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα. Ιωάννα Παναγιώτου και ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κος Γιώργος Περδίκης.

Το βραβεία φέτος απονεμήθηκαν σε ομάδες και πρωτοβουλίες ενεργών πολιτών που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αγώνες για την προστασία του περιβάλλοντος κατά την χρονική περίοδο 2017 – 2018, καθώς και μια εκ των εκπομπών που διαχρονικά συνεισφέρει με θέματα επικαιρότητας που αφορούν τα ευρύτερα περιβαλλοντικά ζητήματα, το «Πρωινό Δρομολόγιο» του Τρίτου Προγράμματος του ραδιοφώνου του ΡΙΚ .

Η βραδιά, η οποία πλαισιώθηκε μουσικά, κύλησε σε ένα κλίμα συγκινητικό αλλά συνάμα ενθαρρυντικό για τους αγώνες που δίνει τόσο το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, όσο και οι απλοί πολίτες που νοιάζονται για το περιβάλλον και τους ανθρώπους αυτού του τόπου.