Συνέχεια στις επαφές με υποψήφιους για τις Προεδρικές του 2023 και οργανωμένα σύνολα δίνει το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, πραγματοποιώντας συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργο Κολοκασίδη και μέλη από το επιτελείο του.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης συζητήθηκαν με εποικοδομητικό τρόπο θέματα που αφορούν τη διαφθορά, το Κυπριακό, την οικονομία και την εσωτερική διακυβέρνηση. Οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν εντάσσονται στο πλαίσιο συζητήσεων του Κινήματος με ανεξάρτητους υποψήφιους προέδρους και κόμματα, οι οποίοι ζητούν να έχουν συνάντηση με το Κίνημα Οικολόγων με θέμα τις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου ανέφερε πως : «Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Κολοκασίδη όπου συζητήσαμε για κρίσιμα θέματα που αφορούν τη διαφθορά και τα μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου που ταλανίζει την κοινωνία μας, αλλά και θέματα που αφορούν την οικολογία, την κοινωνία, το Κυπριακό κ.ο.κ.

Από πλευράς του ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κολοκασίδης ευχαρίστησε τον κ. Θεοπέμπτου για την συνάντηση τονίζοντας ότι μέσα από τη συζήτηση διαφάνηκε πως έχουμε κοινές ανησυχίες με το Κίνημα και πάνω σε αυτές τις ανησυχίες θα κτίσουμε, δίνοντας συνέχεια στις συζητήσεις, γιατί πιστεύω πως το Κίνημα Οικολόγων έχει αρετές οι οποίες είναι πάρα πολύ χρήσιμες και είναι ευαίσθητες σε ζητήματα θεσμικής λειτουργίας.

Την αντιπροσωπεία του Κινήματος αποτελούσαν ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Κινήματος κ. Γιώργος Στυλιανίδης, ο Αντιπρόεδρος Α’ κ. Κυριάκος Τσιμίλλης η βουλεύτρια κ. Αλεξάνδρα Ατταλίδου και τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης, Νίκος Μιχαλίας και Αντώνης Κουππαρής.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών συνεχίζει να διεκδικεί την Πράσινη Αλλαγή της διακυβέρνησης της χώρας με συγκεκριμένο περιεχόμενο, βασισμένο στις προγραμματικές θέσεις και εισηγήσεις του.

Εμείς, προτάσσουμε την ανάγκη διαμόρφωσης ενός πράσινου, οικολογικού προγράμματος διακυβέρνησης της χώρας που να περιλαμβάνει συγκεκριμένα σχέδια, προγράμματα και έργα που να μας οδηγούν στην Κύπρο του αύριο.

Βίντεο δηλώσεων: