Συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΣΕΚ και ΠΕΟ είχε σήμερα αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Περδίκη.

Στην συνάντηση με τους εκπροσώπους συντεχνιών ξενοδοχοϋπαλλήλων συζητήθηκαν οι τροποποιήσεις της νομοθεσίας των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων που προωθήθηκαν από την κυβέρνηση και τα οποία θα τεθούν προς ψήφιση σύντομα στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων. Το πλαίσιο λειτουργίας των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων αλλάζει άρδην και αυτό εις βάρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Συγκεκριμένα καταργούνται πρόνοιες που προστατεύουν τους εργαζόμενους και δημιουργούνται μεγάλοι κίνδυνοι να βρεθούν στο δρόμο πολλοί εργαζόμενοι καθότι μια από τις τροποποιήσεις επιτρέπει στους ξενοδόχους να υπενοικιάζουν χώρους του ξενοδοχείου σε τρίτους.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολίτων ξεκάθαρα δηλώνει ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες των υπαλλήλων που απασχολούνται στον ξενοδοχειακό κλάδο και θα στηρίξει έμπρακτα τα δικαιώματά τους.