Συνάντηση με την ηγεσία του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κος. Χαράλαμπο Θεοπέμπτου και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κα. Έφη Ξάνθου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα προβλήματα και τις προκλήσεις της οικονομία για το 2023, αλλά και τι θα πρέπει να περιμένουν οι δανειολήπτες.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Κινήματος κος. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου αναφέρει πως: «Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ συζητήσαμε για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν κυρίως την οικονομία, και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας αλλά και οι δανειολήπτες. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τον Σύνδεσμο και ευελπιστούμε πως θα υπάρξει συνέχεια σε αυτό».

Από πλευράς του Πρόεδρος του ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑ.Τ κ. Κώστας Μέλας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Κινήματος για τη συνάντηση και ανέφερε πως: «Ήταν μια πολύ σημαντική συνάντηση με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, όπου συζητήσαμε εφ’ όλης της ύλης θέματα, διαπιστώνοντας πλήρη ταύτιση απόψεων. Η σχέση μας με το Κίνημα Οικολόγων είναι διαχρονική και πάντοτέ βρίσκονται στο πλευρό του συνδέσμου και των δανειοληπτών.