Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, έδωσε συνέχεια στις επαφές με τον υποψήφιο Πρόεδρο για τη Δημοκρατία κ. Νίκο Χριστοδουλίδη πραγματοποιώντας συνάντηση το απόγευμα της Τρίτης 02 Αυγούστου.

Την αντιπροσωπεία του Κινήματος αποτελούσαν ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Άλκης Παπής, ο Αντιπρόεδρος Α’ κ. Κυριάκος Τσιμίλλης, ο βουλευτής Σταύρος Παπαδούρης και τα Μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης και Νίκος Μιχαλιάς.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Χριστοδουλίδη για την επίσκεψη χαρακτηρίζοντας σημαντική και εποικοδομητική την μεταξύ τους συνάντηση. Ο κ. Θεοπέμπτου τόνισε πως «Είχαμε την ευκαιρία να εξετάσουμε και να συζητήσουμε εις βάθος θέματα που αφορούν την οικονομία, το ΓεΣΥ, την προστασία του περιβάλλοντος και θέματα παιδείας».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ευχαρίστησε τον κ. Θεοπέμπτου και τους συνεργάτες του για την συνάντηση που όπως εξέφρασε ήταν ιδιαίτερα παραγωγική.  Τόνισε πως «κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας απασχόλησαν θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, θέματα της καθημερινότητας που βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτεραιότητες και τις έγνοιες της κυπριακής κοινωνίας. Μέσα στο πλαίσιο συζήτησης είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσω πως προχωρά το πρόγραμμα μας, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και από τον Σεπτέμβριο σε συστηματική βάση θα παρουσιάζεται δημόσια στον κυπριακό λαό οι προσεγγίσεις μας και οι λύσεις μας στα θέματα που απασχολούν την κοινωνία».

Ο κ. Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε ξανά τον κ. Θεοπέμπτου για τη δεύτερη τους συνάντηση και αναμένει από το Κίνημα Οικολόγων να λάβει τις τελικές του αποφάσεις όσον αφορά τις προεδρικές εκλογές, που «όποια και αν είναι η απόφαση θα είναι απόλυτα σεβαστή» κατέληξε.

Βίντεο δηλώσεων: