Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου η ώρα 1:00μμ, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών σας προσκαλεί στην ετήσια εφ´ όλης της ύλης δημοσιογραφική διάσκεψη, που καλύπτει πλήρως τηλεοπτικά το ΡΙΚ στα πλαίσια του κώδικα για την κάλυψη των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη θα παρουσιαστεί και η πλατφόρμα συνεργασίας του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών με τις κοινωνικές ομάδες και τα κινήματα πολιτών, που ετοιμάστηκε σε συνεργασία με την Ένωση Δανειοληπτών «Ευνομία» και το «Κίνημα Ανεξαρτήτων και Ελεύθερων Πολιτών».

Για το λόγο αυτό προσκαλούμε εκπροσώπους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να υποβάλουν ερωτήσεις. Την εκδήλωση θα μαγνητοσκοπήσει το ΡΙΚ (διάρκειας μιας ώρας) για να μεταδοθεί από το ΡΙΚ2. Για το λόγο αυτό η παρουσία σας είναι σημαντική.

Μέσα στα πλαίσια της εκστρατείας του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών για την προώθηση των Κυπριακών αγροτικών προϊόντων, στο τέλος της δημοσιογραφικής διάσκεψης οι δημοσιογράφοι και κινηματογραφιστές θα πάρουν ως δώρο μια σακούλα με Κυπριακά οικολογικά προϊόντα.

Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε ποιος ή ποια δημοσιογράφος θα σας εκπροσωπήσει σε αυτό το σημαντικό για εμάς γεγονός, στο τηλ. 99669447 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Με οικολογικούς χαιρετισμούς,

Ελένη Χρυσοστόμου
Εκπρόσωπος Τύπου
Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών