Παρά τις έντονες κινητοποιήσεις για τις παράνομες εγκαταστάσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσες πολυκατοικιών, χωρίς προηγουμένως να εξασφαλιστούν σχετικές άδειες από τις τοπικές αρχές όπως προνοεί η νομοθεσία, με λύπη μας διαπιστώνουμε πως οι αυθαίρετες εγκαταστάσεις κεραιών κινητής τηλεφωνίας (ΚΚΤ) συνεχίζονται σε όλο το μήκος και πλάτος του νησιού μας.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για την κατάσταση που επικρατεί έτσι για αυτό το σκοπό την Κυριακή 26 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, συνοδευόμενος από τον Επαρχιακό Γραμματέα Λάρνακας κ. Γιώργο Χαραλάμπους και αντιπροσωπεία, μέλη και φίλους του Κινήματος θα συμμετέχουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 π.μ. στο προαύλιο της εκκλησίας Αποστόλου Βαρνάβα Λάρνακας. Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καλεί τη Βουλή να προωθήσει προς ψήφιση τις προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν από το Κίνημα για την μείωση του ύψους των ορίων εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων από κεραίες κινητής τηλεφωνίας και για την καθιέρωση αυστηρών κριτηρίων για τη χωροθέτηση τους.