Το μήνυμα της Ανάστασης, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για βελτίωση του κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου πολλών συνανθρώπων μας που ακόμα δοκιμάζονται και στερούνται βασικά αγαθά.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας μας. Θα συνεχίσουμε δυναμικά και εμπράκτως να δηλώνουμε το παρόν μας στο πολιτικό γίγνεσθαι, υπερασπίζοντας με πίστη και θάρρος λύσεις που οδηγούν τη χώρα μας σε συνεχή κοινωνική και οικονομική Ανάσταση.

Οι σκέψεις μας αυτές τις ημέρες είναι με το λαό της Ουκρανίας που πήρε σειρά στο μακρύ κατάλογο του κόσμου που γεύεται τις απαίσιες επιπτώσεις από την εισβολή ξένης χώρας στα εδάφη της. Ευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική και να σταματήσει να θεωρείται ο πόλεμος ως μέσο επίλυσης διαφορών ή ως μέσο επιβολής του ισχυρού.

Ευχόμαστε η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει το χαρμόσυνο μήνυμα της λευτεριάς στον λαό μας και το επόμενο Πάσχα να ζούμε σε μια Κύπρο ελεύθερη, δημοκρατική, ευρωπαϊκή, χωρίς κατοχή, ξένους στρατούς, βάσεις, ξένες εγγυήσεις και συρματοπλέγματα, χωρίς πρόσφυγες και αγνοούμενους και όπου οι άνθρωποι θα ζουν μαζί, ειρηνικά και αγαπημένα.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.