Το μεγάλο πρόβλημα των εκποιήσεων, τις οποίες η Κυβέρνηση θέλει να διευκολύνει και να επιταχύνει ώστε να γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού, αγγίζει στην ουσία του το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Η κυβέρνηση φαίνεται να είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στα σχέδια της που στοχοθετούν τους ευάλωτους δανειολήπτες.

Όπως ξεκάθαρα βλέπουμε να χειρίζονται οι Κυβερνώντες το θέμα, η κατάσταση οδηγείται σε εκποιήσεις που είναι προς το συμφέρον των Τραπεζών και αφήνει εκτεθειμένους τους δανειολήπτες, που είναι τα θύματα της οικονομικής κρίσης, για την οποία ευθύνονται οι τράπεζες, η Κεντρική Τράπεζα και οι εκάστοτε κυβερνώντες.

Για να διαμορφωθεί ένα κοινωνικό μέτωπο κατά των νέων νομοσχεδίων, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών ξεκινά σειρά συναντήσεων με ομάδες πολιτών και οργανώνεις. Στα πλαίσια αυτά έχουμε προγραμματίσει συνάντηση με το Κίνημα κατά των Εκποιήσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 14 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. στα Γραφεία του Κινήματος στη Λευκωσία (Οδός Περικλέους 63,  Γραφείο 102, 2021 Στρόβολος, Λευκωσία )