Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, τίμησε όσους πρόσφεραν στην τοπική αυτοδιοίκηση και καλωσόρισε όσους εκλέχθηκαν με την υποστήριξή του.

Η βραδιά που ήταν αφιερωμένη στην τοπική αυτοδιοίκηση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από μέλη και στελέχη του Κινήματος αίθουσα της Δημοσιογραφικής Εστίας.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Γιώργος Περδίκης τόνισε:

«Η αποψινή βραδιά γίνεται στα πλαίσια των εορτών, να γιορτάσουμε μαζί τον νέο χρόνο και να αποχαιρετίσουμε το 2016, που ήταν για το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών μια χρονιά με επιτυχίες.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες και τους κακούς οιωνούς με τους οποίους προδιαγραφόταν ο προηγούμενος χρόνος και έχοντας μπροστά μας μια δύσκολη μάχη, καταφέραμε χάρη στις έντονες και επιτυχημένες προσπάθειες όλων μας, αλλά και χάρις στις συνεργασίες μας με ομάδες πολιτών, καταφέραμε ξανά να μπούμε πανηγυρικά στη νέα Βουλή, τον Μάιο 2016, με σημαντική ενίσχυση τόσο σε αριθμό ψηφοφόρων, όσο και σε αριθμό βουλευτών.

Η επιτυχία αυτή συνοδεύτηκε κι από 2η επιτυχία στις πρόσφατες τοπικές εκλογές, όπου μέσα από μια ολοκληρωμένη παρουσία σε δήμους και κοινότητες και υποστηρίζοντας τους κατάλληλους ανθρώπους, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κατάφερε να διπλασιάσει την παρουσία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και να διευρύνει τις δυνατότητες παρέμβασής του.

Όμως σε αυτή την εορταστική βραδιά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτούς που φεύγουν, αυτούς που για χρόνια υπηρέτησαν την τοπική αυτοδιοίκηση, αυτούς με τους οποίους είχαμε μια σημαντική συνεργασία και οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία των πρόσφατων τοπικών εκλογών».

Τιμήθηκαν οι απερχόμενοι δήμαρχοι και δημοτικοί μας σύμβουλοι, καθώς και όσοι εκλέχθηκαν με την υποστήριξη του Κινήματος στις πρόσφατες εκλογές.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης η βράβευση του απερχόμενου δημοτικού συμβούλου Λευκωσίας, επί σχεδόν 18 χρόνια, Στέλιου Κολοκασίδη.

Ο κ. Κολοκασίδης κατά την βράβευσή του είπε: “Φεύγοντας μετά από τόσα χρόνια, νιώθω ικανοποίηση γιατί ακουγόταν η φωνή του Κινήματος και με κάθε ευκαιρία προώθησα τις αξίες και τα πιστεύω των Οικολόγων”.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Κερύνειας, κ. Γλαύκος Καριόλου τόνισε τη διαφορετικότητα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Συνοπτικά βραβεύθηκαν οι Γλαύκος Καριόλου – Δήμαρχος Κερύνειας, Στέλιος Κολοκασίδης – δημοτικός σύμβουλος Λευκωσίας, Καίσαρας Αδαμίδης – δημοτικός σύμβουλος Αγ. Δομετίου, Χαράλαμπος Τερλικκάς – κοινοτάρχης Καπουτίου, Δήμητρα Μαγιέ – κοινοτική σύμβουλος Αγίας Μαρινούδας, Πρόδρομος Χριστοδούλου – κοινοτικός σύμβουλος Καλοψίδας.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Περδίκης προσφώνησε και κάλεσε δίπλα του, τους νεοεκλεγέντες δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.

Ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, οι Προκόπης Ιωάννου – αντιπρόεδρος κοινοτικού συμβουλίου Μηλικουρίου, Χλόη Νικολάου – Κοινοτάρχης Καρακουμίου, Νίκος Καλαϊτζίδης – δημοτικός σύμβουλος Αγίου Δομετίου, Λοΐζος Δημητρίου – δημοτικός σύμβουλος Λακατάμιας, Αλίκη Παντελίδου – μέλος σχολικής εφορείας Στροβόλου, Πανίκος Μανώλη – δημοτικός σύμβουλος Στροβόλου, Κυριάκος Τσιμίλλης – δημοτικός σύμβουλος Λευκωσίας, δίπλα στον κ. Περδίκη έκλεισαν με την καλύτερη εικόνα τη βραδιά.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος από το YouTube του Κινήματος με την εισαγωγική ομιλία του κ. Γιώργου Περδίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=BpwUJVDnEVE