Δηλώσεις Γιώργου Περδίκη μετά το πέρας της συνάντησης με τον υπουργό Γεωργίας

Τον υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Νίκο Κουγιάλη επισκέφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 29 Αυγούστου, ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Γιώργος Περδίκης με θέμα τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων στο πάρκο “Melios Pet Park”, αλλά και οι θέσεις του Κινήματος για όλα τα θεματικά πάρκα ζώων.

Ο κ. Γιώργος Περδίκης συνοδευόταν από αντιπροσωπεία του Κινήματος, εξειδικευμένη στα θεματικά πάρκα ζώων και τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων σε αυτά.

Ο πρόεδρος του Κινήματος, αφού παρέδωσε το πόρισμα της εξειδικευμένης ομάδας για το “Melios Pet Park” και το επίπεδο των υποδομών για την ευημερία των ζώων, ζητήθησε όπως παρθούν άμεσα μέτρα.

Ο κ. Γιώργος Περδίκης μετά τη συνάντηση δήλωσε: “Παραδώσαμε στον υπουργό το πόρισμα της ομάδας, εξειδικευμένων επιστημόνων, για το “Melios Pet Park” και τις τραγικές συνθήκες διαβίωσης των ζώων και ζητήσαμε το οριστικό κλείσιμο της εγκατάστασης. Ζητήσαμε επίσης τη θέσπιση νομοθεσία που να μην επιτρέπει την εισαγωγή άγριων ζώων στην Κύπρο”.