Βίντεο δηλώσεων: https://youtu.be/QwGBLLoZjq4

Οι νεφροπαθείς από το Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά ζητήματα. Συγκεκριμένα με καταγγελίες που έχουμε δεχτεί τα προβλήματα είναι η έλλειψη των γιατρών ακόμα και νοσηλευτών αλλά και το ζήτημα της υποδομής και η ανεπαρκής παροχή ειδικών υπηρεσιών.

Αντιλαμβανόμαστε πως είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για το νοσοκομείο αναφοράς λόγω του Covid – 19 όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραμελούνται και να μένει στο έλεος του θεού αυτή η ομάδα πολιτών.

Καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως φροντίσουν άμεσα να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες των νεφροπαθών/αιμοκαθαρόμενων έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά και οι ελλείψεις.

Ο βουλευτής του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης από πλευράς του απέστειλε επιστολή στη Διεύθυνση του νοσοκομείου στηρίζοντας τα δικαιώματα των ασθενών και ζητά όπως καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες των νεφροπαθών/αιμοκαθαρόμενων.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών βρίσκεται δίπλα στους νεφροπαθείς και στηρίζει το αίτημα τους. Γι΄ αυτό το σκοπό ο Επαρχιακός Γραμματέας Αμμοχώστου κ. Μιχάλης Παράσχος συμμετείχε σήμερα σε εκδήλωση διαμαρτυρίας των νεφροπαθών στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Γεν. Αμμοχώστου 2