Σε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Μπορεί η οικονομική ανάκαμψη να είναι και οικολογική;» θα συμμετέχει αύριο Παρασκευή 8 Μαΐου στις 18:00 μ.μ. ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης η οποία θα προβληθεί ζωντανά μέσω της σελίδας του Κινήματος μας στο Facebook «Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών» (https://www.facebook.com/cygreens/?eid=ARBFcORmP9lqaDdtHKLVJmUG47eRB0lExvqUbQ8JhpRwdTj47VnYwRd4us-TOJ9euxS10NBk3biMpijv).

Μέσα στα πλαίσια της διαδικτυακής ημερίδας και συζήτησης θα συμμετέχουν: 

κ.  Γιώργος Περδίκης, Πρόεδρος Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Βουλευτής 

Δρ. Θεόδωρος Ζαχαριάδης, Αναπλ.  Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος, 

κ. Ανδρέας Μάτσας Γενικός Γραμματέας ΣΕΚ, 

κ.  Γιώργος Γεωργίου Εκτελεστικός Διευθυντής Green Energy GroupLtd 

Με αυτή τη διαδικτυακή ημερίδα όπου συμμετέχουν άνθρωποι από τον ακαδημαϊκό, επαγγελματικό, επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο επιχειρούμε να θέσουμε ενώπιον της κυπριακής κοινωνίας την πρόταση για «πράσινη ανάκαμψη» δηλαδή την εφαρμογή μέτρων για αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού που να εντάσσονται στον πλαίσιο της Πράσινης Συμφωνίας της Ε.Ε που στοχεύει σε μια οικονομία με κλιματική ουδετερότητα, ελάχιστους ρύπους και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.  

Το κοινό μπορεί να μας στείλει τις δικές του ερωτήσεις στο Messenger του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών μέχρι αύριο στις 13:00 μ.μ. ούτως ώστε να υπάρχει και η δυνατότητα να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα  μέσω της διαδικτυακής ημερίδας.