Στο πλαίσιο του Pop Up Festival η Γυναικεία Κίνηση Οικολόγων ανεβάζει την πετυχημένη θεατρική παράσταση του Στέλιου Θεοχάρους «Άγριες Ιστορίες».

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 στο Θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ στη Λευκωσία στις 20:00. Διάρκεια 50 λεπτά, είσοδος €12.

Ο Στέλιος Θεοχάρους και η παρέα του, οι Αντώνης Κλεάνθους, Βαλεντίνος Κόκκινος και Ραφαέλλα Καβάζη επιστρέφουν για να μας θυμίσουν αυτά που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Βασικά, τα βασικά!!!

Κάποτε γελώντας και κάποτε δακρύζοντας και ντυμένοι με τις μουσικές του JUΛIO Κομπολόι, αναλαμβάνουν, μέσα από τους αυτοσχεδιασμούς, την αφήγηση, το παιχνίδι και το τραγούδι, να παρουσιάσουν μικρές ιστορίες αγριότητας όπως και κάτι «σφηνάκια ζιβανίας» με στόχο να συγκινήσουν, να διασκεδάσουν και να προβληματίσουν…

Όλοι ψάχνουμε την ευτυχία, αλλά πόσο πρόθυμοι είμαστε να την μοιραστούμε; «Τούτος ο τόπος εν΄ οι αθθρώποι του, τζαί οι ιστορίες ξεκινούν που τες πλατείες τζαί τα καφενεία.»

Το Σάββατο 18/12 μετά την παράσταση θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με τους συντελεστές του έργου, την κ. Γεωργία Ναθαναήλ (Ψυχολόγος) και την κ. Αλεξία Σακαδάκη (Κοινωνιολόγος).

Για κρατήσεις και πληροφορίες: 22518787 / 99831743 (Μαρία Κολά).

Οι παραστάσεις τελούν υπό την Αιγίδα του Εθνικού Μηχανισμού για τα Δικαιώματα της Γυναίκας.