Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών μας ανησυχεί ιδιαίτερα η κατάσταση που επικρατεί στην παραλία Άμμος του Καμπούρη, στην Αγία Νάπα, όπου ανέγερση πολυτελών επαύλεων πολλών εκατομμυρίων ευρώ, διατάραξε το οικοσύστημα της περιοχής.

Όπως  μας διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας  κ. Γιάννος Καρούσος σε συνάντηση που είχε με τον Εκτελεστικό Γραμματέα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Μιχάλη Παράσχο, έχουν βρεθεί τα χρήματα που χρειάζονται για την αποκατάσταση του χώρου. Οι εργασίες  μάλιστα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο μήνα αφού πρώτα ληφθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που είναι απαραίτητα. Επιβάλλεται όμως  οι εργασίες αποκατάστασης να γίνουν με βάση εγκεκριμένα σχέδια από την περιβαλλοντική αρχή (Τμήμα Περιβάλλοντος του Τμήματος Γεωργίας), τα οποία πρέπει να παρακολουθούνται και στο στάδιο της υλοποίησης τους.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, χαιρετίζουμε  αυτήν την προσπάθεια και  ελπίζουμε ότι είναι η αρχή για να τεθεί μία τάξη όσον αφορά παράνομες επεμβάσεις σε ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο.