Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών σας καλεί να παραστείτε στην αυριανή δεντροφύτευση που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου στις οδούς Κρίτωνος, Κώστα Βάρναλη και Κορνηλίου στην περιοχή Δασούπολης στον Στρόβολο.

 

Η δεντροφύτευση ξεκινά στις 9 το πρωί και θα φυτευθούν 60 δέντρα. Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Στροβόλου κ. Αντρέας Παπαχαραλάμπους και ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νικόλας Παπαδόπουλος. Ευχαριστούμε το Τμήμα Δασών για την παραχώρηση των δεντρυλίων.

Το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών είχε προεκλογικά των Βουλευτικών Εκλογών του 2011, δεσμευτεί ότι στα πέντε χρόνια της κοινοβουλευτικής του παρουσίας (2011 – 2016) θα έθετε στόχο τη δεντροφύτευση τόσων δέντρων, όσων και ο αριθμός των ψήφων που θα έπαιρνε στις βουλευτικές εκλογές. Με τεράστια επιτυχία καταφέραμε να φυτέψουμε 13.961 δέντρα παγκύπρια (αντί των 8960 που ήταν στόχος μας) την περίοδο 2011-2016.

Με την επανεκλογή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στις Βουλευτικές Εκλογές 2016, δεσμευτήκαμε και πάλι πως και την επόμενη πενταετία θα συνεχίσουμε να πρασινίζουμε την Κύπρο με στόχο τους ψήφους που έχουμε πάρει, δηλαδή 16.909, με την ελπίδα πως θα ξεπεράσουμε το στόχο μας και πάλι.

Γιατί εμείς, κάνουμε το μαύρο, ΠΡΑΣΙΝΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Έφη Ξάνθου στο 99879266.