Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση η οποία πραγματοποιήθηκε εις μνήμη του συναγωνιστή μας και αείμνηστου Κυριακού Κούρρη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Η δεντροφύτευση διοργανώθηκε από το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών σε κοινοτικό χώρο που παραχωρήθηκε από το κοινοτικό Συμβούλιο Παρεκκλησιάς, που μετονομάστηκε σε πάρκο Κυριάκου Κούρρη.

Στη δεντροφύτευση έδωσαν το παρόν τους μέλη της ηγεσίας, της επαρχιακής επιτροπής Λεμεσού, μέλη και φίλοι του Κινήματος. Ο επαρχιακός γραμματέας Λεμεσού Έτμοντ Χαγουίλα δήλωσε πως “Το Κίνημα διαχρονικά αγωνίζεται για την ανάπτυξη, διατήρηση και προστασία του πράσινου στην Κύπρο μας γενικά, και ειδικότερα στις αστικές περιοχές. Υπενθυμίζουμε πως ήδη έχουμε, όχι μόνο συμπληρώσει, αλλά και ξεπεράσει τον αριθμό των 16.910 ψήφων που λάβαμε στις βουλευτικές εκλογές του 2016, φυτεύοντας συνολικά 19.948 δέντρα για τη περίοδο 2016-2021 σε όλη την Κύπρο.

Συνεχίζουμε δυναμικά την νέα εκστρατεία μας, όπου θέτουμε στόχο την φύτευση τουλάχιστον 15.762 δέντρων, όσων δηλαδή ψήφων έχουμε λάβει στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου. Ελπίζουμε πως θα είστε συνοδοιπόροι στο έργο μας και αυτή τη φορά!».