Η Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών διοργανώνει δεντροφύτευση στον Κάψαλο της Επαρχίας Λεμεσού
Η δεντροφύτευση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού στο πάρκο στην γωνία των οδών Ριζοκαρπάσου και Γ. Πετούση το Σάββατο 09 Απριλίου 2022 στις 10:00 π.μ. Όσοι εθελοντές έχουν εργαλεία φύτευσης (τσάππες, φτυάρια, κούσποι) και επιθυμούν να τα φέρουν μαζί τους.
Προτρέπουμε επίσης τους εθελοντές να έρθουν με τα δικά τους παγουράκια με νερό, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε την κατανάλωση πλαστικού και την δημιουργία σκουπιδιών στον χώρο της δεντροφύτευσης.
Η δεντροφύτευση εντάσσεται στην εκστρατεία του Κινήματος «κάθε ψήφος και δέντρο». «Κάθε ψήφος και δέντρο» είπαμε, και δεσμευτήκαμε ότι θα φυτεύσουμε τόσα δέντρα και θάμνους όσες θα είναι ψήφοι μας στις εκλογές. Και η δέσμευσή έγινε έργο, έργο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ, έργο ΖΩΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ.
Στη δεντροφύτευση θα συμμετέχει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος κ. Άλκης Παπής μαζί με αντιπροσωπεία, μέλη και φίλους του Κινήματος.
Facebook Event: https://fb.me/e/1ESPHzr5K