Η Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 14:30 υποστηρίζει και συμμετέχει στη διάλεξη και εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται από μέλη της μη κυβερνητικής οργάνωσης «ΑΣΠΙΔΑ». Η διάλεξη θα έχει θέμα της, τις επιπτώσεις για την υγεία μας από τις Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας και της τεχνολογίας 5G, στο ξενοδοχείο Αξιοθέα (οδός Ανδρέα Ιωάννου 2 , Πάφος).

Μετά το πέρας της διάλεξης θα ακολουθήσει πορεία και διαμαρτυρία προς την περιοχή Μετέωρα όπου είναι εγκατεστημένες παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Στη διάλεξη θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, καθώς και αντιπροσωπεία, μέλη και φίλοι του Κινήματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε μια περίοδο όπου η αυθαιρεσία και της ασυδοσία των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών – οι οποίες αγνοούν προκλητικά τη νομοθεσία και εκμεταλλευόμενες την αδράνεια των αρχών – έχουν γεμίσει τις πόλεις και τα χωριά με κεραίες κινητής τηλεφωνίας, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την αρχή της προφύλαξης και τις εύλογες ανησυχίες των κατοίκων.

Καλούμε όλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Είναι ένα μείζον θέμα το οποίο μας επηρεάζει όλους.