Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης θα βρίσκεται το Σάββατο και την Κυριακή στη Λεμεσό για να συμμετέχει μαζί με μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού του Κινήματος σε σειρά εκδηλώσεων και συναντήσεων.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος Περδίκης θα συμμετέχει αύριο Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. σε εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την περιοχή του πράσινου σημείου στη Φασούλα και την παρακείμενη μονάδα διαχείρισης μεγάλων οικιακών αποβλήτων στις 12:45 π.μ.

Τέλος στις 4:00 μ.μ. θα συμμετέχει σε συνάντηση με φίλους και συμπαραστάτες του Κουρδικού Αγώνα στο Πολιτιστικό κέντρο «Θεόφιλος Γεωργιάδης» στην οδό Ναυαρίνου 10.

Την Κυριακή 24/11 ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης θα συμμετέχει σε δύο δεντροφυτεύσεις τις οποίες συνδιοργανώνει το Κίνημα μαζί με τον Δήμο Ύψωνα στις 9:00 π.μ. στην Βιομηχανική Ύψωνα, και στο Δημοτικό Σχολείο Παρεκλησσιάς στις 10:30 π.μ.