Αγαπητά μέλη του Κινήματος μας,

Με αυτήν παρούσα θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να εμπλακείτε έμπρακτα και ουσιαστικά στη διαδικασία ανανέωσης των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος μας, εν όψει και των επερχόμενων Βουλευτικών Εκλογών του 2021.

Είναι πολύ σημαντικό να ανανεώσουμε το μεταξύ μας συμβόλαιο πολιτικών θέσεων και προτάσεων, πριν βγούμε στην κοινωνία για αναζήτηση συνεργασιών και υποστήριξης, προκειμένου οι βουλευτικές εκλογές του 2021 να αποτελέσουν συνέχεια της επιτυχημένης 25χρονης πλέον δράσης και παρουσίας μας.

Για το σκοπό αυτό οργανώνεται Προγραμματικό Συνέδριο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:30 π.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία, με σκοπό τα μέλη του Κινήματος να συζητήσουν και να εγκρίνουν το σχέδιο προγραμματικών θέσεων για τις βουλευτικές εκλογές του 2021.

Το προσχέδιο των προγραμματικών θέσεων βρίσκεται ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας https://cyprusgreens.org. Όποιος/α θέλει να το έχει σε ηλεκτρονική μορφή ή σε έντυπη μορφή, μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία μας. Είμαι βέβαιος ότι το πάντα πρόθυμο προσωπικό των γραφείων μας, θα σας εξυπηρετήσει ευχαρίστως.

Μπορείτε να στείλετε τις δικές σας εισηγήσεις με οποιοδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικά, ταχυδρομικά, sms κλπ) μέχρι την 29η Νοεμβρίου το αργότερο. Υπενθυμίζεται ότι στο συνέδριο, σε περίπτωση ψηφοφορίας, δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσα μέλη έχουν εκπληρώσει στο Κίνημα τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το 2019 (δηλαδή έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους των €10) και είναι ήδη μέλη από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Για καλύτερη προετοιμασία του προγραμματικού συνεδρίου, θα οργανωθούν επαρχιακές συνελεύσεις μελών – όπως το πρόγραμμα πιο κάτω – όπου ο Πρόεδρος του Κινήματος θα παραστεί και θα απαντήσει σε ερωτήσεις και θα δεχθεί εισηγήσεις.

Πρόγραμμα:

  • Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου ώρα 19:00 – Επαρχιακή Συνέλευση Αμμοχώστου, στα γραφεία του Κινήματος, στο Παραλίμνι.
  • Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου ώρα 18:30 – Επαρχιακή Συνέλευση Πάφου, στα γραφεία του Κινήματος στην Πάφο.
  • Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου ώρα 19:30 – Επαρχιακή Συνέλευση Λευκωσίας / Κερύνειας, στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος, στη Λευκωσία.
  • Τρίτη, 19 Νοεμβρίου ώρα 19:00 – Επαρχιακή Συνέλευση Λάρνακας, στα γραφεία του Κινήματος, στη Λάρνακα.
  • Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου ώρα 19:30 – Επαρχιακή Συνέλευση Λεμεσού, στα γραφεία του Κινήματος, στη Λεμεσό.

Είναι πολύ σημαντικό να σας πληροφορήσουμε ότι το πρώτο μέρος του συνεδρίου θα αφιερωθεί στην παρουσίαση του κοινοβουλευτικού έργου και του προγραμματισμού της νέας κοινοβουλευτικής χρονιάς, από τους δύο βουλευτές μας κ. Γιώργο Περδίκη και κ. Χαράλαμπο Θεοπέμπτου. Όσοι/ες τιμούν και εκτιμούν τη δράση και προσφορά μας στη Βουλή, έχουν να κάνουν κριτική ή να προτείνουν κάποιο θέμα για νομοθετική ρύθμιση ή κοινοβουλευτική παρουσίαση, καλούνται να παραστούν από το πρώτο μέρος του συνεδρίου.

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ_-_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ_ΘΕΣΕΙΣ.docx