Κραυγή απόγνωσης από εκατοντάδες εθελοντές που σιτίζουν αδέσποτα ζώα, καθώς στην προσπάθεια τους να σώσουν αυτές τις ψυχές, έφτασαν πλέον στα πρόθυρα οικονομικής εξαθλίωσης.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κάνει έκκληση προς τον κόσμο να προσφέρει ότι μπορεί σε τροφές για αδέσποτα ( γατάκια και σκυλάκια) ώστε να βοηθήσουμε τους εθελοντές.

Η Συντονίστρια της Ομάδας Δράσης του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών για τα ζώα κ. Ανθή Μουζούρη, σε δηλώσεις της τόνισε: «παρακαλούμε τον φιλόζωο κόσμο της Κύπρου να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια ώστε να βοηθήσουμε όσους περισσότερους εθελοντές γίνεται και κατ’ επέκταση αυτές τις ψυχούλες που εκλιπαρούν για λίγο φαγητό.

Και η πιο μικρή εισφορά σε τροφές μετρά.  Θα δοθεί προτεραιότητα στους εθελοντές που σιτίζουν αποικίες. Ας μην ξεχνούμε ότι για να λεγόμαστε πολιτισμένος λαός πρέπει να τον δείχνουμε και με τον σεβασμό μας προς τα ζώα».

Οι τροφές θα συλλέγονται στα γραφεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, μέχρι τις 10/01/2022. Ώρες λειτουργίες των γραφείων είναι από τις 08:00 έως τις 16:00.