Στο Δάλι οι κάτοικοι έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται καθώς υποφέρουν από τις έντονες οσμές και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην περιοχή.

Πολλοί από τους κατοίκους σκέφτονται ακόμη και να μετακομίσουν πουλώντας το σπίτι τους. Η περιοχή είναι περικυκλωμένη από πέντε βιομηχανικές ζώνες με τις δύο να είναι εξαιρετικά οχληρές και ρυπογόνες. 

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός να θεωρείται ως πολυτέλεια ο καθαρός αέρας και η ησυχία για τους κατοίκους της περιοχής. Εμείς θεωρούμε ότι η υγεία των παιδιών σε καμία περίπτωση δεν είναι διαπραγματεύσιμη, καθώς τα παιδία καθημερινά είναι εκτεθειμένα σε ένα περιβάλλον που αναπνέουν επιβλαβείς ουσίες από τα εργοστάσια ασφάλτου. 

Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες που τους αναλογούν οι αρμόδιοι φορείς και να σταματήσουν να κλείνουν τα αυτιά στις φωνές διαμαρτυρίας των κατοίκων, και να επιλύσουν άμεσα το σοβαρό αυτό πρόβλημα που άπτεται της ποιότητας ζωής άλλα και της υγεία των κατοίκων.

Αύριο στις 7:40 π.μ. ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ . Γιώργος Περδίκης, ο βουλευτής κ. Χαράλαμπος Θεόπεμπτου καθώς και αντιπροσωπεία και μέλη του κινήματος θα παρευρεθούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Ιδαλίου για το ασφαλτικό.