Με σημερινή του επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, κ. Γιώργος Περδίκης ζητά έκτακτη συνεδρία της Επιτροπής.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή του, θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση από την κυβέρνηση και την ηγεσία του Συνεργατισμού, για τη διαχείριση των ΜΕΔ και τη σχετική συνεργασία του Συνεργατισμού με την ισπανική τράπεζα Altamira, την μετοχοποίηση του Συνεργατισμού και το κλείσιμο των 90 υποκαταστημάτων στην περιφέρεια.

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν “τέρατα και σημεία” στον Συνεργατισμό -ο οποίος είναι κατά 99% κρατική περιουσία- και η Βουλή των Αντιπροσώπων, ως θεσμικό όργανο, να ενημερώνεται από τα μέσα ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στηρίζει την κινητοποίηση του Κινήματος Ενάντια στις Εκποιήσεις, καλώντας όλους και όλες την Τετάρτη 2 Αυγούστου, στις 11:00 έξω από την Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα με αίτημα τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας Συνεργατισμού – Altamira.

Untitled