Σημειώνουμε το γεγονός ότι ο κ. Μαλάς επιτίθεται πλέον μόνο στον υποψήφιο Πρόεδρο, κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, ενώ ο απερχόμενος Πρόεδρος, κ. Αναστασιάδης επιτίθεται επίσης μόνο στο κ. Νικόλα Παπαδόπουλο. 

Οι πολίτες βλέπουν τη συνεργασία των δύο επιτελείων. Επιβεβαιώνεται ουσιαστικά ότι ο κ. Μαλάς και Αναστασιάδης είναι οι όψεις του ιδίου νομίσματος. Η διαπίστωση ότι λειτουργεί κοινό επιτελείο Μαλά- Αναστασιάδη οδηγεί ανεπιφύλακτα τον κάθε πολίτη στην υποστήριξη του μόνου  σταθερού ηγέτη όλων των Κυπρίων, του Νικόλα Παπαδόπουλου. 

Οι πολίτες δεν χειραγωγούνται και δεν πρόκειται να συμμετέχουν σε βρώμικα παιγνίδια πριμοδότησης. Είναι τόσο φανερός ο πανικός των κομματικών μηχανισμών του επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη και τόσο μεγάλος ο φόβος τους, που προσπαθούν να κάνουν τα αδύνατα δυνατά χαλιναγωγώντας τους ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Συναγερμού να μετακινηθούν την πρώτη Κυριακή προς το κ.Μαλά.

Η κοινή γνώμη είναι τόσο έξυπνη και ισχυρή που δεν θα δεχθεί τέτοια αλλοίωση της κυπριακής εκλογικής ετυμηγορίας. Οι σκοτεινές συνομωσίες δεν θα περάσουν.