Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών από την έκρηξη της οικονομικής κρίσης το 2012 ξεκίνησε τη λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου με τη σταθερή στήριξη εκατοντάδων απόρων οικογενειών με τρόφιμα και άλλα χρειαζούμενα.

Μέσα στο πλαίσιο του οικολογικού κοινωνικού παντοπωλείου έχουμε μοιράσει εκτός από χιλιάδες τρόφιμα και ρούχα, διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως παιδικά κρεβατάκια, ψυγεία, σόμπες πετρελαίου, ποδήλατα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κοκ.

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, εξασφάλισε κιβώτια τροφίμων – πακέτα αγάπης με πασχαλινά εδέσματα και τρόφιμα από τα οποία θα επωφεληθούν περίπου 730 άτομα Παγκύπρια. Εφαρμόζοντας πλήρως τους κανόνες προστασίας που προνοούν τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, η διαδικασία παράδοσης θα ολοκληρωθεί αυτή τη βδομάδα ώστε να μπορέσουν όλοι οι συνάνθρωποί μας να απολαύσουν στο μέγιστο δυνατόν το γιορτινό τραπέζι.

Τα πακέτα τροφίμων θα παραδοθούν αύριο Πέμπτη 14 Απριλίου όπου θα γίνουν και δηλώσεις από τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Χαράλαμπο Θεοπέμπτου στις 09:30 π.μ. στο γραφείο του Κινήματος στη Λευκωσία (Λεωφόρος Περικλέους 63, 2ος όροφος 102).

Στόχος του Κινήματος μας είναι η συνεχής κοινωνική αλληλεγγύη σε ένα κράτος που ακόμη υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα πασχαλινά τους ψώνια.

Ας γίνει η προσφορά και η αγάπη, ένας φάρος ελπίδας για τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Γιατί οι καλύτερες μέρες θα έρθουν και όλοι μαζί, ενωμένοι θα αγναντεύουμε με αισιοδοξία το μέλλον.