Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες που συμφωνούν με την μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας, να στηρίξουν δυναμικά τις πορείες που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη 20/6 στους Δήμους Λάρνακας και Λιβαδιών.

Οι δύο πορείες θα αρχίσουν στις 7:00 το απόγευμα. Από την Λάρνακα η πορεία θα αρχίσει από τον κυκλικό κόμβο του Λιμανιού και από Λιβάδια θα αρχίσει από τον κυκλικό κόμβο Λιβαδιών.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ενώνοντας την φωνή του με τους πολίτες της Λάρνακας θα συμμετέχει στις πορείες.

Ο  Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης θα βρίσκεται στην πορεία που θα εκκινήσει από τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού, ως επικεφαλής της πρώτης ομάδας μελών του Κινήματος. 

Στην πορεία που θα ξεκινήσει από τον κυκλικό κόμβο Λιβαδιών, εκ μέρους του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα είναι ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος του κ. Μιχάλης Παράσχος. Στις δύο πορείες θα συμμετέχουν μέλη και φίλοι του Κινήματος.